Ордьовър - 3 вид
Отделя се 2/3 от салатата и се поставя в средата на чинията за ордьовъра. Откъм срещуположната на дръжката страна на доматчетата се изрязват капачета, след което вътрешността им се издълбава и те се напълват с останалата 1/3 от салатата. Напълнените доматчета се слагат върху салатата в чинията. Отрязаните от тях капачета се притискат диагонално от лицевата страна с тъпата страна на нож, за да се получат крилца, които също се слагат върху салатата заедно с клончета от копър. Шунката, пушеното сирене и луканката се нарязват тънко и се подреждат околовръст на разстояние едно от друго. Празните пространства се запълват с шприцован хайвер, гарниран с лимонови резенчета и обезкостените маслини, нарязаните на кръгчета яйца, ивички от зелената салата и листа от магданоз.